Agentii pompe funebre Caracal

Infinity Funerare - Servicii funerare Caracal-Slatina

Agentii pompe funebre Caracal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentii pompe funebre Caracal: Infinity Funerare - Servicii funerare Caracal-Slatina.

servicii-funerare-caracal

Despre Noi

INFINITY FUNEBRE va ofera cea mai completa gama de servicii funerare si pompe funebre in Caracal si pe intreg teritoriul Romaniei. Am creeat pentru dumneavoastra 6 pachete funerare complete, de la pachete care va ofera strictul necesar pentru o inmormantare si pana la pachete complete de servicii funerare unde echipa noastra se va ocupa de absolut intreg procesul funerar.

sicrie-articole-funerare-caracal

Prin magazinele noastre din Caracal si Amarastii de Jos oferim clientilor tot sortimentul de articole funerare de o calitate superioara, indiferent de obiceiul ritualului de inmormantare specific zonei:

 • sicrie de diferite marimi si esente de lemn
 • jerbe, aranjamente florale sau coroane cu flori naturale ori artificiale
 • felinare, candele, lumanari din ceara naturala sau parafina
 • prosoape, batiste, baticuri, cani si alte articole funerare traditionale

Pentru transportul funerar avem masinile funerare adecvate pentru ca ceremonia inhumarii sa fie bine organizata. Asiguram serviciile de transport funerar in municipiul Caracal, dar si in afara orasului in functie de cerinte.

Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.

Comercializam o gama larga de sicrie pentru adulti sau copii, confectionate din diferite esente: brad, fag, stejar, mahon, tei, plop, frasin.

Tot la sediul nostru veti putea contracta servicii funerare si intocmi actele necesare indeplinirii formalitatilor legale.

Va vom oferi cu placere consultanta in alegerea articolelor funerare si serviciilor pentru a respecta traditia dar si normele europene in domeniu.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a obtine mai multe informatii legate de produsele si serviciile pe care vi le putem pune la dispozitie, costul si disponibilitatea lor.

Servicii si Produse Funerare

Firma noastra ofera servicii funerare complete, facand astfel mai usoara munca familiei indurerate:

 • Constatare deces - eliberarea actului constatator de deces de catre un medic
 • Imbalsamare - se face de catre personal specializat si se elibereaza certificat de imbalsamare pentru depunerea la capela sau/si pentru transport
 • Toaletare - spalat, imbracat, babierit, aranjat
 • Manipulare sicriu - personal specializat pentru coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir
 • Obtinerea actelor necesare inhumarii - obtinerea certificatului de deces, avizului de inhumare si a autorizatiei de depunere capela sau transport in afara orasului unde a survenit decesul
 • Transport funerar - transportarea decedatului catre biserica si/sau cimitir cu masini specializate, transport pentru persoane, transport pentru sicriu cu limuzina funerara
 • Aranjamene florale - coroane, jerbe, aranjamente cu flori naturale
 • Organizare parastase - punem la dispozitie restaurant pentru organizarea parastasului si firme de catering pentru a oferi mancarea necesara unui parastas
 • Fotografii pe ceramica - executam la comanda fotografii pe ceramica, alb-negru sau color, diferite modele si dimensiuni
 • Monumente funerare marmura si granit

Prin toate aceste servicii incercam sa alinam durerea familiei si sa oferim ajutor intr-un moment greu, plin de lacrimi si durere, dand dovada de respect si discretie.